Kalendari kompakt i punës 2017 është një mënyrë trajtimi e nevojshme për të mbajtur shënime mbi ngjarjet dhe detyrat. Është ndryshe nga pjesa më e madhe e kalendarëve falë ndarjes së vitit në javë. Ndarja e kohës i përgjigjet më mirë ciklit të punës njerëzore nëse e krahasojmë me ndarjen në muaj. Kalendari fillestar u krijua nga David Seah, ndërsa unë e përshtata atë për festat kombëtare dhe ditët pushim të Shqipërisë.

Mund të shkarkoni më poshtë versionet e Kalendarit Kompakt në format PDF dhe Excel. Kompozimi i versionit PDF është i njëjtë me atë që përdor personalisht. Në rast se doni të ndryshoni pamjen e jashtme të kalendarit, mund të përmirësoni dokumentin në format XLS.

Ne e përdorim gjithashtu atë si një kalendar zyre (mbi mur, me përmasa 80×60 cm).

Delovni koledar 2017 s prazniki stenski pisarniski